Start laagdrempelig en verantwoord met de ketolifestyle bij 21KETO!

21KETO is de basis voor de keto lifestyle!

Wil jij starten met keto, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je al een tijdje bezig maar loop je vast? Of ben je al jaren bezig met keto en zoek je extra kennis en een leuke keto community? In ons programma bieden we je alle tools die je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met keto.

Op het internet staat zoveel verschillende informatie waardoor het lastig is om te achterhalen wat wel en wat niet werkt. Dit programma is samengesteld uit een behoefte: te veel mensen weten niet hoe keto precies werkt en wat er wel en niet voor nodig is om het te laten slagen. Wij hebben samen met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van keto, sport en voeding een compleet interactief programma samengesteld dat jou op weg kan helpen.

Met 21KETO leer je alles over keto!

21KETO heeft meerdere, allesomvattende modules die jou op een leuke manier voorzien van kennis, motivatie en inspiratie. In deze keto cursus word je hand in hand meegenomen in alle aspecten van de keto lifestyle. Op deze manier kan jij op een verantwoorde manier genieten van je nieuwe gewoonte.

€129

€210

Dit programma is ontwikkeld en vormgegeven met behulp van experts & ervaringsdeskundigen op het gebied van Keto, sport & voeding.

Waarom 21KETO?

Begeleiding
Community
interactief programma

Benieuwd naar 21KETO?
Check de trailer!

Goed gereedschap is het halve werk

Bij aankoop van het 21KETO programma wordt er na ca. 1 week een gratis welkomstpakketje opgestuurd in samenwerking met Forever snack.

Naast keto & de fysieke gezondheid vinden we het ook belangrijk om stil te staan bij mentale ontwikkeling.

Wij creëren de voorwaarden & jij maakt het waar.

Wij geven je alle tools om aan de slag te gaan, maar succes bestaat niet zonder falen!

In ons traject belichten we de mentale realiteit en de omgang hiervan.

Gezond van buiten, begint van binnen

Disclaimer: als je medicatie neemt, zwanger bent of onder behandeling bent, raadpleeg zoals bij de meeste diëten eerst een arts voordat je begint met de ketolifestyle.